Προεκτύπωση


Διαθέτοντας εξειδικευμένους ανθρώπους και τον κατάλληλο εξοπλισμό, αναλαμβάνουμε τον σχεδιασμό οποιασδήποτε μορφής έντυπη επικοινωνία, προσηλωμένοι στους στόχους και στις εξειδικευμένες ανάγκες του πελάτη. Οι άνθρωποί μας είναι πάντα στη διάθεσή σας, για να συζητήσουν και να διαμορφώσουν μαζί σας την τελική μακέτα, παρέχοντας ταυτόχρονα και όποια υπηρεσία προϋποτίθεται, όπως φωτογράφιση, σκηνογραφία κ.ά.

Apply Now

Τα πάνω από 20 χρόνια εμπειρίας μας στον τομέα της ψηφιακής επεξεργασίας χρώματος, η χρήση συσκευών υψηλής χρωματικής πιστότητας και η εξειδίκευση του προσωπικού μας στον τομέα αυτό, εγγυώνται ότι το τελικό εκτυπωτικό αποτέλεσμα θα αποδίδει τέλεια τις προδιαγραφές της τελικής μακέτας.

Apply Now

Για τον απόλυτο έλεγχο του εκτυπωτικού αποτελέσματος, παράγουμε πιστοποιημένα ψηφιακά δοκίμια με τη χρήση inkjet ψηφιακού εκτυπωτή τελευταίας τεχνολογίας που διαθέτει εφαρμογή προφίλ προσδιορισμένου χρωματικού χώρου και τη δυνατότητα εκτύπωσης σε ποικίλα χαρτιά.

Apply Now

Διαθέτοντας τα πλέον σύγχρονα προγράμματα και εξειδικευμένη τεχνογνωσία στον συγκεκριμένο τομέα, αναλαμβάνουμε πλήρως την εργασία του ψηφιακού μοντάζ, είτε στο πλαίσιο μίας εξ ολοκλήρου εκτυπωτικής εργασίας, είτε ανεξάρτητα.

Apply Now

Άμεση παραγωγή τσίγκων από ψηφιακό αρχείο, με εξειδικευμένη επεξεργασία του τελευταίου για την απόδοση του καλύτερου δυνατού εκτυπωτικού αποτελέσματος. Με χρήση θερμικών τσίγκων, στις βασικές διαστάσεις: 510x400mm και 745x605mm και με ανάλυση έως 175lpi.

Apply Now

Παραγωγή films για οποιαδήποτε χρήση (εκτύπωση offset, μεταξοτυπία κ.λπ.), σε διαστάσεις έως 1000x900mm και με ανάλυση έως 175lpi. Με εξειδικευμένη επεξεργασία του αρχείου για την απόδοση του καλύτερου δυνατού αποτελέσματος και χρήση εξοπλισμού τελευταίας τεχνολογίας.

Apply Now