Ποιοί Είμαστε


Είμαστε μία εταιρεία με ιστορία 20 ετών στην παροχή ολοκληρωμένων προ-εκτυπωτικών και εκτυπωτικών υπηρεσιών, που καλύπτουν τις ανάγκες της έντυπης επικοινωνίας κάθε μεγέθους εταιρείας, φορέα, αλλά και ιδιώτη.

Προσανατολισμένοι εξαρχής στη δημιουργία προϊόντων υψηλής ποιότητας και την άριστη εξυπηρέτηση των πελατών μας, εξελίξαμε την τεχνογνωσία, τις υποδομές, τον εξοπλισμό και τη στελέχωσή μας σε τέτοιο βαθμό, ώστε να παράγουμε κάθε είδους έντυπα προϊόντα με την ιδανική σχέση ποιότητας-τιμής.

Σε αυτή τη βάση, χτίσαμε σταθερές και αμοιβαία ωφέλιμες συνεργασίες, που εδραίωσαν το όνομά μας στην αγορά της Θεσσαλονίκης και μας καθιέρωσαν ως μία εταιρεία ικανή να ανταποκρίνεται σε κάθε ζητούμενο με επιτυχία, γεμίζοντας ταυτόχρονα τον πελάτη με την ικανοποίηση μίας άψογης συνεργασίας.

Στόχος μας είναι, μέσα από την αυτονομία που μας παρέχει πλέον η μονάδα μας, αλλά και ένα ευρύ δίκτυο εξειδικευμένων συνεργατών, να παρέχουμε στα έργα μας προστιθέμενη αξία. Γι’ αυτό και επικεντρώνουμε την προσοχή μας στη διαρκή ανάπτυξη της τεχνογνωσίας μας, στην ορθολογική διαχείριση του κόστους και στη συνεισφορά μας στους δείκτες αειφορίας, προκειμένου να είμαστε πάντα μπροστά από τις εξελίξεις.

Αποστολή

Να παρέχουμε στους πελάτες μας τις ευρύτερες και πιο αξιόπιστες υπηρεσίες έντυπης επικοινωνίας, σε κάθε γωνιά της Ελλάδας και του εξωτερικού, παράγοντας έργα υψηλής αισθητικής και ποιότητας, τα οποία σε συνδυασμό με μία άρτια εξυπηρέτηση, θεμελιώνουν αμοιβαία ωφέλιμες συνεργασίες με διάρκεια στο χρόνο.

rasterone1

Αξίες

Εξειδίκευση

Η μακρά μας πείρα, το εξειδικευμένο μας προσωπικό και το ευρύ δίκτυο συνεργατών, μας επιτρέπουν να έχουμε εξειδικευμένη γνώση, την οποία μοιραζόμαστε με τους πελάτες μας.

Προνοητικότητα

Παρακολουθούμε από κοντά τις εξελίξεις της αγοράς, αφουγκραζόμαστε τα ζητούμενα του πελάτη.

Ακεραιότηταση

Αναλαμβάνουμε προσωπικά την ευθύνη των πράξεων μας. Οι πελάτες μας μπορούν να θεωρούν τις υποσχέσεις μας ως δεσμεύσεις.

Σεβασμός

Ενεργούμε με υπευθυνότητα απέναντι στην κοινωνία, στο κέρδος και στο περιβάλλον.